Ao Nang
Door: Brigitte en Gied
Blijf op de hoogte en volg Brigitte en Gied
07 Februari 2013 | Thailand, Ban Ta Khun
Vlak voor ons vertrek van Koh Mook worden we getrakteerd op een fikse tropische regenbui en dat maakt het afscheid wat gemakkelijker. Wederom wadend door het water naar onze longtailboat en daarna met minibus, lijnbus en taxi op naar Ao Nang. Deze regio staat onder meer bekend om haar indrukwekkende rotsformaties langs de kust en in zee. Onze accommodatie ligt op het strand in een baai bij Ao Nang, een super rustige ligging. Dit in tegenstelling met Ao Nang zelf, waar het wemelt van de toeristen, restaurantjes, winkeltjes enz. We besluiten om de dagen dat we hier zullen zijn, rustig aan te doen en ondanks dat we gewoon op het vasteland zitten, krijgen we hier al heel snel het ultieme expeditie Robinson gevoel: leeg wit strand, blauwe zee, strakblauwe lucht. Overdag is er geen elektriciteit verder is er geen warm water en moeten we de w.c. doorspoelen met een bakje water en zijn hagedissen onze vriendjes in de avond, maar dat maakt allemaal niets uit. De eigenaren van deze huisjes zijn super aardig en doen alles om het ons naar de zin te maken, zeker ook culinair.